StageOne
Templates
På denne side kan man finde generiske templates udviklet af Stage One, til gratis afbenyttelse.

Der er ved udarbejdelsen af templates lagt vægt på at tilsikre høj operativitet, men samtidig bibeholde en så høj dækningsgrad af emnet for templaten som muligt.

Det er tilladt at genbruge vores templates direkte, eller i modificeret form efter eget behov. Vi vil naturligvis som konsulentvirksomhed være glade for at man sender os en kærlig tanke hvis man i forbindelse med projekter eller hvor man ellers benytter vores templates.


Beskrivelse: Code review light UK
Denne code review template lægger op til den udførende code reviewer beskriver sine observationer i klartekst.
Templaten kan betragtes som en “light” version af et code review, der kan benyttes som bilag til en testprotokol, eller som dokumentation fra leverandøren på at den leverede kode lever op til den aftalte kvalitet, og de kodestandarder der er en forudsætning for et stabilt fungerende system.

Beskrivelse: AuditTrail CheckList
Denne Audittrail checkliste kan benyttes som inspiration til identifikation af hvilke eksisterende logfiler kan inkluderes som audittrail, samt hvilke korelationer mellem audittrails der med fordel kan benyttes under audittrail review. Stage One har desuden udviklet et værktøj til automatisering af Audit Trail review processen – Find databladet her.


Download
Code review light UK SOC_CodeReviewLight_UK_00d.docx
AuditTrail CheckList SOC_AuditTrailCheckList_00f.docx